HTML

szolárium

Friss topikok

Linkblog

szőrtelenítés és mellnövelés egy helyen.

2009.08.19. 11:40 space

Az egyik szegmens az interneten legnagyobb hatásfokkal értékesíthető cikkeken belül a táplálékkiegészítők és az étrend kiegészítők. Nehéz összehasonlítani a portékájukat állandó akcióban kínáló kereskedők ajánlatait, mivel gyártó és gyártó között igen nagyfokú eltérés lehet mind minőségben, mind tartalomban.Találtam viszont egy olyan webshopot, ami egyrészt teljesen lefedi a területet, így még akár mellnövelés is megrendelhető náluk. Ez a webáruház tényleg minden kozmetikai témát felölel, ez alól  a szőrtelenítés sem kivétel. A legjobb és a legtartósabb szereket erre a problémára is itt találtam.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szolarium.blog.hu/api/trackback/id/tr961321633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2009.08.19. 12:00:20

A mellnagyobbítás a világ egyik legnagyobb átvágása. Aki fogott már szilikon mellett tudja miről beszélek. Ráadásul nagyon sok nőnek vannak panaszai műtét után (gyakri hátfájás, stb.). De ezt a dokik nem reklámozzák. Jó nagy átvágás az egész, ami a pénzről szól, de valójában a nők igen kicsi részének lenne ténylegesen szüksége. Az is akkor ha már tényleg teljesen kikészültek a természetes és normális kis mell miatt.
süti beállítások módosítása