HTML

szolárium

Friss topikok

Linkblog

gépek eladók

2009.01.08. 16:31 space

Az ergoline 700 classic ára 1600000.- ft, az állószoli 600000.- ft. mindkét gép újszerű állapotban van. a gépek tökéletesen alkalnasak profi stúdióba, vagy akár egy fitnesz terem be, fodrászatba. Lehetséges, hogy a website is értékesítésre kerül. Ez egy hármas pagerank-kel rendelkező, optimalizált oldal, ami a szolárium, szolárium stúdió, ergoline, ergoline stúdió és ergoline szolárium kifejezésekre az első ötben van a google-ban.

 

Ha báki, aki szoláriumot szeretne nyitni olvassa ezt a blogot, a figyelmébe ajánljuk az Ergoline 700 Classic és a Cadillac állógépünket. Ezek kategóriájuk legkiválóbb gépei és most olcsón átvehetőek. Figyelmükbe ajánlom a www.ergoline.de oldalt! Amennyiben meg szeretnék tekinten, úgy ezt megtehetik augusztus 19-ig a szolárium stúdiónkban.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szolarium.blog.hu/api/trackback/id/tr31865663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása